Piața de Schimb
O mulțime de oportunități, nici un ban

Produse 3209/2678
Agricultură 188/272
Animale 76/142
Auto-Moto 734/796
Bijuterii 15/25
Confecții 26/15
Construcții 83/132
Imobiliare 620/534
Servicii 280/121
Foraje 5/1
IT 20/10
Medicale 10/2
Turism 12/17

Idei de barter: Monica plateste chiria cu celebritatea

complex monica columbeanu Daca sunteti o persoana celebra puteti face schimb de servicii cu un complex imobiliar. Astfel a facut Monica Columbeanu care in schimbul chiriei unui frumos apartament, isi pune in valoare celebritatea in promovarea acelui complex imobiliar.

Un restaurant britanic a relansat schimbul in natura

Barter-ul câștigă teren în SUA

Mai multe site-uri specializate din America au înregistrat o creștere explozivă în luna februarie (+100%) a schimburilor de tot felul:

 

Piața de schimb se dezvoltă în timp de criză

Asistăm cu toții în această perioadă, pe fondul crizei financiare, la o scădere a consumului și la apariția blocajelor în economie. Lipsa lichidităților reprezintă atât o cauză, cât și un efect, cu consecințe drastice asupra nivelului de trai și cererii agregate. În acest context, forma tradițională a schimbului în natură (troc sau barter) devine o practică atractivă, ce compensează problemele financiare actuale și impulsionează consumul. Fie că ești liber profesionist (sau nu ai nici o profesie), fie că ești o companie mică sau una mare, barterul este practicabil la orice nivel, de la schimburi de servicii personale, la deblocări de stocuri între companii.

... tot articolul

O lume plină de oportunități

Bine ați venit în Piața de schimb! Aici poți să te tunzi în schimbul depanării unui calculator sau poți să schimbi mașina pe un teren.

Într-o economie în criză, când circulația banilor este tot mai dificilă, vei fi încântat să obții ceea ce ai nevoie sau îți doreai de mult, fără să scoți un ban din buzunar.

Adaugă tot ce ai de oferit și tot ce ți-ai dori și oportunitățile vor apare... pe e-mail.

Urmatoarele